sunnuntai 9. marraskuuta 2014

PoP-bloggaajan vapaapäivä - tai siis -syksy!

Hupsheijaa, pikkuinen blogitauko näyttäisi olevan takana, mutta hengissä täällä vielä ollaan :). Tauon taustalla on ollut paluu hoitovapaalta töihin elokuussa, ja uudenlaiseen arkeen totuttelu on vienyt leijonanosan energiasta. Muru on samalla aloittanut hoidossa, ja olen halunnut hänenkin uuteen opetellessa pyhittää illat yhteisiin touhuihin. Vaikka töihinpaluu on ollut väsyttävää, on se ollut myös mukavaa ja inspiroivaa :). Blogi on jäänyt teille lukijoille näkyvän siivun osalta hieman paitsioon, mutta onnekseni olen saanut olla blogikuvioissa hieman toisissa merkeissä. Me Pohjois-Pohjanmaan sisustus- ja lifestylebloggaajat perustimme nimittäin jokunen kuukausi takaperin yhteisen putiikkipäivän innoittamina ryhmän:  

Sisustus- ja Lifestyleblogit Pohjois-Pohjanmaa kerää yhteen Oulun seudulla kirjoittelevia bloggaajia. Voit seurata kätevästi tämän alueen blogeja ne yhteen kokoavan sivuston popblogit.blogspot.fi kautta. Meillä on myös Facebook-ryhmä, jonne nostetaan päivittäin sisustuspainotteisia postauksia, käyt tutustumassa Facebook-sivuihin täältä!
Mukana on hyvin erityylisiä blogeja laidasta laitaan, joten jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Mukana ovat mm. nämä ihanuudet ja sivustolta löydät lisää. 
Tervetuloa seuraamaan blogiani myös näiden uusien kanavien kautta. Perinteisesti Carouselia-blogi päivittyy kuitenkin tänne tuttuun paikkaan, sekä omille FB-sivuille, jotka löydät täältä. Jos sattuisi olemaan niin, että olet itse Oulun seudulla vaikuttava bloggaaja ja haluat remmiin mukaan, ota ihmeessä yhteyttä meidän ryhmän ylläpitäjiin Johannaan ja Jaanaan lähettämällä mailia osoitteeseen popblogit@gmail.com.
 
 
Täällä jatketaan Isin, Ukin ja Vaarin juhlistamista, 
onnea isät <3 
-J