sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Simppeli nukketalo // Simple dollhouse

Here's a little sneek peak of my Muru's brand new and almost ready dollhouse! I'm not sure which one of us likes this more, me or my daughter ;). Grid and big triangle wallpapers I made myself, the rest were found HERE!

Tässä muutama kuva Murun uudesta ja lähes valmiista nukkekodista! Kärkkäisellä oli myynnissä talohyllyjä, joiden hinta oli niin rahapussille passeli, etten voinut jättää näitä hyllyyn (pienin 4,90€, keskikokoinen 7,90€ ja suurin 9,90€. Näitä hintoja kun vertaa esim. Luhta Homen noin 20 euron ja Ferm Livingin satasen paikkeilla pyöriviin hintoihin, niin voitte uskoa, että olin onnessani!) Aluksi ostin vain kaksi, mutta niistä tekeytyi niin kivoja, että piti käydä täydennysreissulla :). Talojen takaseinät olivat alunperin paneloidun näköisiä, mistä en niinkään pitänyt. Kittasimmekin takaseinät tasaisiksi, minkä jälkeen laitoin vielä "tapetit". Käytin tavallista paperiliimaa, joten taustapaperit on helppo vaihtaa, jos ilmetttä haluaa uudistaa. Joillekin huonekaluille piti näyttää myös vähän maalisutia. Hankalin vaihe oli ohuimman tulostuspaperin saaminen suorana seinään, ja pari uusintayritystä vaadittiin, mutta siitäkin huolimatta koko prosessi oli melko nopea ja simppeli :). Vielä pitäisi päättää, mihin kohti nukkekoti ripustetaan ja hifistellä sisustus loppuun!


EDIT: unohdin mainita näiden "tapettien" alkuperän! Kuusikuvioinen, puolipallo sekä raitatapetti löytyvät TÄÄLTÄ, isot kolmiot ja ruutukuvion tekaisin Wordilla!

Luovaa viikonlopun jatkoa :) 
-J