maanantai 9. kesäkuuta 2014

Ihana myrkynvihreä puhelinkoppimme // Our lovely dark green telephone booth :)

Hi there - it's been a while! "Few" projects and lovely weathers have kept me elsewhere. Here's our latest project, kind of looks like a telephone booth from London (but in dark greene), don't you think? It's very old, shabby, the color hurts my eyes and I absolutely love it :D. Here's the problem, what do you think I should do: paint it (what color, very light mint perhaps??), remove all the paint or just let it be?? I can´t decide, help!

Heipähei! Toivottavasti teitä on täällä kuulolla vielä muutama :). "Parit" projektit, ihanat kesäkelit ja  kesälomahölläily ovat saaneet minut viettämään aikaa ihan toisaalla. Tässä projekteista viimeisin, ihan tänään vasta saapunut. Näyttää ihan englantilaiselta puhelinkopilta, mutta vain vihreänä, eikös? Kaappi on todella vanha, kolhiintunut ja väri jotakuinkin sattuu silmiin, mutta yksinkertaisesti rrrrrakastan sitä! :D. Kaappiin liittyy kuitenkin pienenpieni ongelma: mitä sille pitäisi oikein tehdä? Maalata (millä värillä? Kenties ihan hailakan mintunvihreällä?), poistaa kaikki maalit vai antaa kuitenkin olla oma itsensä? Mielipiteitä kaivataan! Mitään muuta tämänväristä ei meiltä oikeastaan löydy, vaikka pääpiirteissään musta-valko-harmaata sisustusta on piristetty vaihtelevilla väreillä huoneesta riippuen. Myös ruskeaa löytyy (liikaa), ja siitä pyritään pääsemään eroon. Tuntuu, että olisi todella sääli hioa kaappi ja maalata vaikkapa tasaisen valkoiseksi, sillä siitä katoaisi "se jokin". Siispä te siellä ruudun toisella puolella, apua..? :)Tässä pikainen räpsäisy ihanuudestamme :)

Kesäterveisin, 
-J

20 kommenttia:

 1. Vau mikä kaappi. Mä hioisin sen koneella ja maalaisin jollain ihanalla värillä, vaikkapa juuri mintulla tai vanhalla roosalla. Ja saahan sen sitten hiottua uudestaan ja maalattua uudestaan kun kyllästyy. Meillä on halpa hiomakone clasulta ja sillä olen hionut kaapelikelat pöydiksi. Tulee tosi hyvää jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna mielipiteestä, ja tuosta hiomakonevinkistä! :) Vanha roosakin olisi varmasti hieno!

   Poista
 2. Mä enhkä kokeilisin miten maali lähtee, että saisko hiottua ihan vaalalle puulle saakka. Sitten jättäsin osan puupinnalle ja osan maalisin ehkä valkoisella. Jos maalata tahot ni minttu kuulostaa kivalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista! :) Mietin tuossa, että jos meidän lattiat ei olisi tuollaiset puunväriset, niin sitten ehkä kokeilisin hiomista puulle asti, nyt tuntuu että puuta ja ruskeaa on täällä ehkä vähän liikaa.. Hankalaa! :)

   Poista
 3. mutta tää on kyllä tosi makkee! Musta/keltanenki vois olla pähee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin :).. Ehkä osa kaapin ihanaa olemusta jopa on tuollainen väri joka sattuu silmiin.. :)

   Poista
 4. Voi että mikä ihanuus!! <3 Minttu kuulostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu olisi kyllä kaunis, ja jos pinnasta tekisi sellaisen kulutetun näköisen, ehkä kaapista ei häviäisi sen ihana vanha charmi.. :)

   Poista
 5. Aivan ihana! Mä varmaan maalaisin kaapin mustaksi tai harmaaksi (minttukaan ei tosin kuulosta ollenkaan huonolta):) Tai sitten ulkopuoli valkoisella ja sisäpuoli mintulla:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi mielipiteestä! :) En ollut tullutkaan ajatelleeksi, että sisäpuoli voisi tosiaan olla erivärinen!

   Poista
 6. Minun väri-ideoita et ehkä taho kuullakkaan, mutta musta tuo on aivan ihana toullasenaan! ;) Jospa pääsis vähän parempaan käyttöön teillä kuin entisessä kodissaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, anna tulla vaan ;). Ihana tuo on tuollaisenakin tosiaan, ehkä se pitää ensin vain tuoda sisälle ja tehdä ratkaisut värin suhteen sitten kun on varma (jos sellaista päivää tulee!). Ja joo, täällä kaapissa ei enää säilytetä mitään varaosia :D. Kolme ämpärillistä mustaa vettä siitä on jo irronnut, pitäis vielä jaksaa lähtä pesemään kertaalleen.. :)

   Poista
 7. Miusta tuo on tooooosi kiva noin. Mukava väripilkku. en lähtisi muuttamaan väriä..ainakaan vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana noinkin :). Voipi olla, että en raski tehdä sille mitään, ainakaan ennen kuin olen päätöksestä varma! :)

   Poista
 8. Mun väriehdotukset kallistuu koko ajan sinne vaaleampien värien puolelle :) Minttu, turkoosi ja keltainen tällä hetkellä kärjessä... Ja just sellanen kulutettu pinta tai sitte ohkasempi maali puupinnan päällä. Riippuu tietty mihin käyttöön kaappi tulee, mut entäs jos sitä sisäpuolta ei maalaiskaan? Jotaki superihanaa (kuviollista?) tapettia tai kangastaki vois miettiä? :) Tiiä sitte auttaako tää mitään vai muuttuuko vaan vaikeemmaksi päättäminen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin se Minttu viehättää koko ajan enemmän ja enemmän, kun raskis vaan! Ja tuo tapetti takaseinässä ois aika ihku, vaikka joku niistä supervärikkäistä, joita Coloressa on, oijoijoi <3. Ja pitäis ehkä tosiaan päättää se kaapin paikka, että osais tehdä muut päätökset :D

   Poista
 9. Ihana kaappi, älä maalaa ollenkaan vaan myy mulle :) Mun mielestä tää vaatis ihan muusta sisustuksesta poikkeavan värin, ehkä sitruunankeltainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tästä ei raski luopua ikinä, tää ihanuus on suvussa kulkenut :). Munkin mielestä iso osa tuon kaapin charmia tulee siitä, että se just on niin pysäyttävän värinen! Voiiii että kun osais tehdä päätöksen, ja vielä parhaan mahdollisen sellaisen :)

   Poista
 10. Ihana!! Ja "vaikea" tapaus!!!;) siis se värin päättäminen.
  T. Äitykkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ja niimpä! :) Montakohan kertaa kärsii vaihtaa väriä..? ;)

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)