maanantai 19. toukokuuta 2014

Bloggaajat liikenteessä // Casadoor

Last one but not least - Casadoor (at Isokatu 36, Oulu). This decoration store is quite spacious. The variety of styles presented is also broad from country romantic to modern and retro decoration styles, all mixed cosily together. From Casadoor you can find tableware, toys, textiles, lanterns, small furniture and lots of other nice decoration items. Go check it out! :)

Viimeistä blogipäivän liikettä viedään :). Vuorossa on Casadoor, jonka löydät Oulun keskustasta osoitteesta Isokatu 36. Liikkeen tilat ovat melko isot, ja ne ovat kahdessa kerroksessa. Valikoima on laaja keittiön käyttötarvikkeista monentyylisiin sisustustuotteisiin: niin maalaisromanttiseen, pelkistettyyn moderniin kuin esimerkiksi hauskaan retrotyliinkin. Edustettuina mm. Iittalan, Arabian, Hackmanin, Mailegin, Sagaformin ja Majamoon tuotteita. Tauluja, tekstiileja, valaisimia, astioita, lyhtyjä, leluja sekä säilytyspurnukoita ja -raheja. Kannattaa mennä kurkkaamaan ihan livenä paikan päälle!

Tämä viikko alussa, ja viimeinen kouluttautumisviikko takana :) Enää alle kaksi viikkoa meidän perheen yhteisen kesäloman alkuun, kylläpäs kevät on mennä vilahtanut nopeasti ohi! :)

-J

4 kommenttia:

 1. Tuolla en ole koskaan käynyt, enkä kyllä yhdessäkään noista muista liikkeistä, joista olet kertonut. Ei ihmekään, että tunntuu, että muut ovat aina tehneet parhaat löydöt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, omaa sisustusliike -kierrosta sitten pystyyn vaan :). Minäkään en ollut koskaan aiemmin käynyt tuolla lifestyle nordicissa, oli kyllä todella positiivinen yllätys! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Moi Jenna! Kiitos kysymästä, hyvää kuuluu, vaikka blogihiljaisuus onkin venynyt ihan luvattoman pitkäksi - liian monta rautaa tulessa ja liian vähän sinniä istahtaa koneelle raportoimaan projekteista :D! Entäs sulle? Pitää tulla kurkkimaan, mitä kaikkea uutta ja ihanaa olet keksinyt nyt kun taas on koneen äärellä :)

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)