sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivä // Mother's Day

It´s my second Mother's Day <3. I am so lucky to be a part of this family <3

Täällä vietetään toista kertaa äitienpäivää - yhtä sykähdyttävää tämä on kuin viime vuonnakin, vaikka kyllähän sitä tietää vuoden jokaisena päivänä olevansa yhtä lailla äiti kuin tänäänkin :). Äitinä olo on ollut kertakaikkisen ihanaa, antoisaa, uuden opettelua, välillä raskasta, hermoja kiristävää ja jostain luopumistakin, silti päivääkään en vaihtaisi pois. Olen niin onnekas kuuluessani tähän perheeseen <3. Aamupäivä on vietetty kotona kolmestaan, iltapäivälle on luvassa Murun Mummun ja Mummin tapaamista, kunhan neiti herää päiväunilta.

Minua muistettiin aamukahveilla vuoteeseen, kukilla, kortilla ja lahjoilla. Kimppu oli aivan ihastuttava! Pionit ovat niin kauniita, harmi ettei niitä saa täältä ympäri vuoden. Myös leinikeissä oli todella sievät sävyt. 


Lahjaksi sain murun isänsä kanssa istuttaman kukan itse koristellussa astiassa. Sieltä kasvaa "joku iso möllykkä", ei vissiin ollut jäänyt ihan mieleen, mitä kerhossa multaan olikaan laitettu. Odotetaan mielenkiinnolla :D. 


Mummia, Mummuja ja kolmea isomummua muistettiin kortein ja Murun tekemin taideteoksin.Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille <3.

-J

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin :). Jos olisin mennyt naimisiin kesällä, olisin ehdottomasti halunnut kimppuuni pioneja :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Mukava kun kommentoit, blogisi olen minulle uusi tuttavuus, tulen vastavierailulle :)

   Poista
 3. Ihania äitienpäiväjuttuja! Tuo kimppu on tosiaan superkaunis! Iloista äitienpäivän iltaa♥

  VastaaPoista
 4. onpa ihana kimppu!tänään hain kotiin hetken mielijohteesta ruusuja(muistojen polku nimisiä,täytyy tsekata vielä englanninkielinen nimi) meidän alueen parhaimmasta kukkakaupasta.hän sanoi,että haluaa panostaa erikoisiin lajikkeisiin,että asiakkailla on mitä ostaa.oliivipuu jäi vielä kauppaan,mutta jos mies sen hakisi sieltä vielä.

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)