keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Bloggaajat liikenteessä // Lo Spazio

Lo Spazio (Hallituskatu 29, Oulu) is a bit too familiar decoration store for me - our someday-to-be couch (Donna by HT Collection) lives there and I just have to go and visit it once in a while ;). Spazio is a nice decoration store full of beautifull and quite modern things. Hay, Kartell, Normann-Copenhagen, Woodnotes, Muuto, Adea and Interface just to mention a few brands. I recommend you to make a visit :)

Bloggaajien lauantainen kierros alkoi Lo Spaziosta (Hallituskatu 29, Oulu). Spazion tilat ovat ihanan isot ja valoisat, ja tuotteet on tuotu kauniisti esille. Spaziossa myydään muun muassa Hayn, Kartellin, Normann-Copenhagenin, Woodnotesin, Muuton, Adean ja Interfacen tuotteita. Spaziosta saa ystävällistä ja avuliasta palvelua. Liikeen facebook-sivut (klick) päivittyvät muuten ahkerasti, ja sieltä saat viimeisimmät tiedot voimassa olevista tarjouksista ja mallikappalemyynneistä.
Spazio on minulle hieman liiankin tuttu paikka - siellä näet asuu tuleva sohvamme, jota käyn aina silloin tällöin ihailemassa ja koeistumassa ;). Niin innoissani taisin sohvasta nytkin olla, että unohdin tyystin käydä alakerrassa :D. No, haaveita pitää olla. Tuossa alapuolella se olisi, HT Collectionin Donna, jonka valitsisin hieman kuvan kangasta vaaleamman harmaalla kankaalla. Kaikki päälliset saa muuten tilattua irrotettavina, mikä olisi tosi kätevää lapsiperheessä. Leveys on 240cm, joten kyllä tähän mahtuisi pylly jos toinenkin :).
 HAY:n käsinvalmistetut laatikot herkullisissa väreissäKokoelma Muuton E27-roikkalamppuja. Näitä meiltä löytyy jo valmiiksi kaksin kappalein valkoisena, mutta nuo pastellinsävyisetkin ovat kyllä kauniita :)
Verso Designin pärekoreja, näitä voisin huolia meille koska vain :)

HAY:n säilytyslaatikoita olin jo suunnitellut ostavani, ja ne lähtivät kierrokselta mukaan. Paikkansa ne ovat löytäneet ompelupöydältäni. Noita kuparinvärisiä HAY:n hengareita taisi lähteä useammankin bloggarin mukaan.
Nopea räpsäisy vielä tuotteista paikoillaan. Mallailin hengaria työhuoneeseen, mutta reikää en vielä raskinut seinään tehdä. Nyt hengari lehtineen roikkuu ompelulangan ja nastan varassa, saa nähdä kuinka sitä säikähtää, kun hela hoito rojahtaa joskus yöllä alas ;). Nyt kuvista katsottuna hengarin voisi asentaa hieman alemmas..
Toivottavasti bloggareiden kierroksen annista lukeminen ei vielä kyllästytä teitä. Olen laittanut loppuun aina kuvaa, miltä mahdollisesti hankitut tuotteet sitten täällä meillä näyttää, sillä montaakaan huonetta ei kuvissa ole vielä aiemmin näkynyt. Lupaan postata seuraavaksi jotain DIY-juttua. Sen jälkeen olisi vielä kaksi kierroksen ihanaa sisustusliikettä käymättä läpi :) 

-J

4 kommenttia:

 1. Kiva sohva! Mulla kans hirrrrvee sohvakuume, mutta pitää nyt vaan malttaa. :) Kerrohan käyttökokemuksia sitten tuosta istuintyynyn mallissa pysymisessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, niin siis tämä meidän tuleva sohva ei oo ihan vielä maksu- ja kotiinkuljetusvaiheessa, vaan siinä "odotetaan töihin menoa" -vaiheessa :D. Mut raportoin sitte. Ainaki ne liikkeessä sano, että tuota on mahdollista saada vähän jämäkämpänä tai sitte tuommosena pehmeempänä niinku se liikkeessä oli. Ja joo, sun kyllä kantsii vielä malttaa, niin tietää mihin sitä sohvaa onkaan kotiuttamassa :))

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Minä en jotenkin Spaziossa päässy vielä vauhtiin. Mulla on kans sohvakuume ja vähän kaikkia sohvia vilkuilin tuolla meidän kierroksella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Sohvakuume on kyllä paha kun se sattuu kohille, kun ei oo mikään pieni hankinta.. Mä en kertakaikkiaan voi enää sietää meidän nykyistä sohvaa, hirveän ärsyttävää tämä odottaminen, kun tietäisi mitä tahtoo! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)