lauantai 19. lokakuuta 2013

Talvityyli / Winter style

Winter - dislike, T2H-overall - like, dressing winter clothing on my 1-year-old - dislike! Here´s our winter style - like or dislike? :) 

Talvi on tullut kertaheitolla. Yksivuotias katsoi lumista pihaamme ikkunasta ja totesi ykskantaan "kakka". Yhdyn mielipiteeseen. En ole talvi-ihminen, ollenkaan. Muru ei tykkää talvivaatteiden pukemisesta, ollenkaan. Ei hyvä yhdistelmä tämä! Keräsin meidän Murun talvityylin kollaasiin, osa vaatteista onkin jo tuttuja aiemmasta postauksestani, esimerkiksi tuo Kappahlin musta takki. Osan vaatteista jouduin korvaamaan samantyylisillä, kuten villahaalarin josta en löytänyt kuvaa, sillä se on ehtinyt lämmittää jo useampaa sukumme neitiä. Tuo T2H:n talvihaalari on kyllä ihana väripilkku, mutta muutamaan otteeseen olen jo ehtinyt harmitella, etten ostanut sitä kokonaan mustana. Toisaalta, olisikohan jo liian synkkää, jos sekä takki että haalari olisivat molemmat mustia.. :)

Ostimme Murulle toissapäivänä ihkaensimmäiset talvikengät, tuollaiset Gore-texit. Dinskosta löysin mukavan väriset ja helposti puettavat. Ostosreissulla ehdimmekin jo ihmetellä, kuinka hankalasti puettavia pienten lasten kenkiä olikaan myynnissä... Pitkään pyörittelin käsissäni myös mustia nahkaisia talvikenkiä, mutta annan ajatuksen hautua vielä. Mitä mieltä sinä olet - kannattaako hommata sekä nahkaiset talvikengät että Gore-texit? Tuuppasinkin kollaasiin mukaan Murun ensiaskelkengät, vaikkeivat ne talvikengät olekaan. Tuosta ihanasta Austermannin langasta Murun Mummi on neulonut meille villasukat ja lapaset. Tykkään ihan hurjasti tuosta väristä, joka sitoo kivasti yhteen kaikki kollaasin vaatteet. Lanka on todella pehmoista, sillä se on käsitelty Aloe Veralla ja Jojoba-öljyllä. Tämän käsittelyn luvataan kestävän jopa 40 pesukertaa. Kollaasista puuttuu pipoja ja lapasia, joita on melkoinen kokoelma. Vielä hakusessa olisi oikein lämpöinen ja kunnolla tuulenpitävä lakki - mitäs suosittelisit? :)

Kaulurit ja mustat kinttaat Reima, villahaalari Polarn o. pyret, toppapuku Ticket to heaven, talvikengät Dinsko, valkoinen myssy ja rukkaset H&M, toppatakki Kappahl, farkut Polarn o. pyret, villalanka Austermann Step (väri Fuchsia), ensiaskelkengät Across.

2 kommenttia:

  1. mie en usko todeksi kun sanon jotta tuo toppapuku on kiva. siis en ihan oikeesti voi uskoa jotta tuollanen unikkokuosi miellyttäs miun silmää vaan kuinkas kävi. ihan mieletön!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hämmästelen itsekin, mitä ihmettä sillä välillä tapahtui, kun päätin lähteä hakemaan kaupasta mustan haalarin ja palasin kotiin tuon kanssa! :). Ehkä se on tuo tummanharmaa pohja, joka tekee haalarista kivan :)

      Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)